Returneringer

Emballage og varens stand, når du sender den tilbage

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.
 
Ved køb af produkter fra unique-fashion.dk er den originale emballage samt pris/tøj mærke altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.
Ved reklamation af fejl og mangler på produktet gælder reglen om emballage ikke hvis produktet har været i brug.
 
Hvis du fortryder købet eller reklamerer over fejl, skal varerne sendes til:
Unique-Fashion.dk
Nørregade 5
3300 Frederiksværk

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
 

Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis varens pris, som du har betalt, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort, du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Bemærk: Forsendelse og returfragt refunderes ikke.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere, hvis du  vedlægger fakturanummer og øvrige købsdetaljer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.